Hvad brygger i for tiden ?

Lac
Indlæg: 196
Tilmeldt: 1. nov 2008, 09:19
Geografisk sted: 4230 Skælskør
Kontakt:

Re: Hvad brygger i for tiden ?

Indlæg af Lac »

Første dag i ferien blev det til 23 ltr. af Fullers "London Porter".
MVH
Lac
"Hellere en brygger end en brokker."
http://www.udhusbryggeriet.dk
Humlejægeren
Co-Admin
Indlæg: 1878
Tilmeldt: 7. jan 2011, 19:50
Geografisk sted: Horsens (Brædstrup)

Re: Hvad brygger i for tiden ?

Indlæg af Humlejægeren »

Min første BIAB, en lille Pale Ale ca. 11l når den er færdig
Brew Strong
Nikolaj
Brugeravatar
Fornitz
Indlæg: 412
Tilmeldt: 16. jan 2013, 12:20
Geografisk sted: IPAville

Re: Hvad brygger i for tiden ?

Indlæg af Fornitz »

har brygget mig 24 liter stout, min første.
6000g pale malt
400g chokolade malt
300g black malt
240g flækket rug

47g East kent goldings
47g sybilla
15g irish moss
1l æblemost
4g kakao pr liter

æblemosten fordi jeg ikke har nogle planlagte bryg for den lige kan indgå (var den sidste flaske fra årets æblemost, så en masse bundfald) så den røg med fordi smagen nok ikke slår igennem de mørke malte, formoder jeg.

har så taget en 4 liter fra som jeg vil prøve at gærer med en vildgær jeg fik samlet mig sidste år (havde glemt tub, fra et bryg som stod, og havde fået en meget interessant duft af noget chokolade.)

tænker at splitte den sidste 10 liter op i to og så koge noget kakao i lidt vand og tilsætte den ene potion
Hilsen Frederik Fornitz
Humlejægeren
Co-Admin
Indlæg: 1878
Tilmeldt: 7. jan 2011, 19:50
Geografisk sted: Horsens (Brædstrup)

Re: Hvad brygger i for tiden ?

Indlæg af Humlejægeren »

En lyn øl der skal være klar den 8 november, en Mild Ale på omkring 3,5%
Brew Strong
Nikolaj
Goldenhammer
Indlæg: 411
Tilmeldt: 30. aug 2013, 13:36
Kontakt:

Re: Hvad brygger i for tiden ?

Indlæg af Goldenhammer »

Nogen gange må man tømme hovedet og skrive ned, hvad ens hobby egentlig resulterer i:

Brygoversigt:

GN-001A - 17 Liter Amerikansk Pale Ale (Karbonerer)
GN-001B - 16 Liter Engelsk IPA (Karbonerer)
GN-001C - 15 Liter Engelsk Porter m. Lakrids (Karbonerer)

GN-002A - 20 liter Lys Lager (Gærer)

GN-003A - 30 liter Amerikansk Pale Ale (Gærer)
GN-003B - 20 liter Irish Stout (Gærer)

Planlagte bryg:

GN-004A - 55 Liter Amerikansk IPA
GN-004B - 55 Liter Baltic Porter
mvh

Martin Guldhammer
https://www.facebook.com/groups/Guldhammer.Beer.Club" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/guldhammer.nanobryg" onclick="window.open(this.href);return false;
all
Indlæg: 227
Tilmeldt: 6. apr 2011, 21:07
Geografisk sted: Aarhus
Kontakt:

Re: Hvad brygger i for tiden ?

Indlæg af all »

fik her til morges tappe 60 l pilsner på fade. nogle af fadne fik citra.
der efter blev gærtanke fri og den er nu blevet fyldt op med 40 L stout som fik et godt skud humle, citra, target. cascade
Brugeravatar
fusse
Indlæg: 221
Tilmeldt: 7. sep 2010, 08:20
Geografisk sted: Hadsten
Kontakt:

Re: Hvad brygger i for tiden ?

Indlæg af fusse »

Travl dag i bryggeriet ...

Et prøvebryg på 27L af Westvleteren 12
og en 47L juleøl forsøgsbryg gær delt i tre spande med hver sin gær

og i morgen står den på et bryg på 50L velhumlet IIPA - hvortil der tilsættes Chili ;-)
alias : Fusse

Sofus
http://www.detbettebryggeri.dk" onclick="window.open(this.href);return false;

Spar på vandet -- drik håndbryg.
skott
Indlæg: 75
Tilmeldt: 18. jan 2011, 13:16
Geografisk sted: Silkeborg

Re: Hvad brygger i for tiden ?

Indlæg af skott »

Efter tre bryg som er blevet ofret til kloaken i løbet af sommeren, er det tid til at prøve igen og se om jeg er kommet af med min infektion. Alt plastik på den kolde side er blevet skiftet og jeg har i dag lavet en pale ale med en ordentlig røvfuld Citra-humle til sidst i kogningen og efter flame-out. Planen er at den også skal tørhumles for at få fuld smæk på smagen. God måde at varme op til weekend på :-)

/Skott
kristho
Indlæg: 46
Tilmeldt: 24. okt 2014, 21:25
Geografisk sted: Kolding

Re: Hvad brygger i for tiden ?

Indlæg af kristho »

I morgen skal jeg i gang med mit aller første ølbryg.

En Amerikansk Blonde med Centennial og Cascade - håber det bliver godt ;)
Brugeravatar
mgades
Indlæg: 144
Tilmeldt: 16. sep 2012, 09:51
Geografisk sted: 6230 Rødekro
Kontakt:

Re: Hvad brygger i for tiden ?

Indlæg af mgades »

En lang dag i hjemmebryggeriet er afsluttet, og kapaciteten i gryden blev presset til det yderste. Det blev til en røget Doppelbock med 8 kg. malt og efterfølgende en Amber Ale.
--
Morten Gade Sørensen
RDWHAHB
http://beer.gadecs.com
Lac
Indlæg: 196
Tilmeldt: 1. nov 2008, 09:19
Geografisk sted: 4230 Skælskør
Kontakt:

Re: Hvad brygger i for tiden ?

Indlæg af Lac »

Så blev det til 23 ltr. "Kellerbier" med gær høstet fra en købe øl.
MVH
Lac
"Hellere en brygger end en brokker."
http://www.udhusbryggeriet.dk
Brugeravatar
mic1004
Indlæg: 19
Tilmeldt: 9. okt 2013, 19:44
Geografisk sted: Væggerløse
Kontakt:

Re: Hvad brygger i for tiden ?

Indlæg af mic1004 »

Hejsa

I går bryggede jeg igen igen en American Golden Ale som jeg holder meget af, så det blev lige til 50 liter mere.

Lidt sjove at se gammel gær vs. ny gær.

http://hobit.dk/video/IMG_0239.mp4
MVH

Michael
Jon
Indlæg: 299
Tilmeldt: 28. maj 2008, 23:20
Geografisk sted: 8600 Silkeborg

Re: Hvad brygger i for tiden ?

Indlæg af Jon »

En lang dag; steam beer, duvel klone, hefe weizen. Og til sidst når jeg nu var godt kørende: en pale ale. Og nu dufter og klukker det så dejligt i mit bryggeri :-)


Sent from my iPhone using Tapatalk
--------------------------
Mvh/Jon
8600 Silkeborg
Brugeravatar
Øystein
Indlæg: 325
Tilmeldt: 6. jan 2013, 23:14
Geografisk sted: 8300 Odder

Re: Hvad brygger i for tiden ?

Indlæg af Øystein »

Har brygget IPA i det mest fantastiske Novembervejr.
Det blev til en Spand IPA inspireret at Nøgne Ø. Humlet med Chinook og Cascade.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Brugeravatar
Nimbus39
Indlæg: 3392
Tilmeldt: 27. jun 2010, 10:52
Geografisk sted: Greve (Mosede Strand)
Kontakt:

Re: Hvad brygger i for tiden ?

Indlæg af Nimbus39 »

Har brygget en doppelbock som jeg regner med skal til DM, men som altid når jeg laver dem fik jeg en dårlig effektivitet kun 67,8%
Meget mystisk, men det er efterhånden en tradition så pyt med det bare øllet bliver godt.
Den Porse Ale jeg lavede lige bagefter havde 80,1% den blev lavet uden anden humle end lidt (5g. 12,5% AA) bitterhumle og så 25g. porseblade 5 min. før flame-out. Så den er jeg MEGET spændt på hvordan kommer til at smage, bliver den god tror jeg at jeg må have noget lyng med hjem fra Læsø, der skal jo laves et eksperiment af og til :-)

Opskrifter på hjemmeside og Facebook.
Buy a man a beer and he wastes an hour. Teach a man to brew and he wastes a lifetime.
http://bryggeri.landly.dk
http://www.facebook.com/bryggerilandly
http://beersmithrecipes.com/listrecipes/2810/nimbus39
Besvar

Tilbage til "Generelt om brygning"