Back in business...hurtigt spørgsmål

Besvar
PeterH
Indlæg: 130
Tilmeldt: 23. sep 2006, 09:48
Geografisk sted: Aalborg
Kontakt:

Back in business...hurtigt spørgsmål

Indlæg af PeterH »

Efter en travl arbejdsperiode er jeg i dag igang med en WeissBier.

Normalt ville jeg tilsætte Irish Moss, fordi jeg synes en klar øl er flot, men det synes at være noget modsat stilarten for både WeissBier og Wit.

Hvad ville I gøre...? Tilsætte Irish Moss eller lade være og få en mere uklar øl...?
Peter/.

Håndbryg....en skumfidus for feinschmeckere!
Brugeravatar
admin
Site Admin
Indlæg: 4754
Tilmeldt: 4. dec 2005, 16:25
Geografisk sted: 7080 Børkop

Indlæg af admin »

Lader være, tilsætter nogle gange umaltet hvede.
Mvh.
Jens
Øl og sol er livet....

http://www.fribryg.dk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.dk/fribryg" onclick="window.open(this.href);return false;
PeterH
Indlæg: 130
Tilmeldt: 23. sep 2006, 09:48
Geografisk sted: Aalborg
Kontakt:

Indlæg af PeterH »

Kort og klart svar...takker!
Peter/.

Håndbryg....en skumfidus for feinschmeckere!
elchivato
Indlæg: 89
Tilmeldt: 19. nov 2006, 15:30

Indlæg af elchivato »

jeg tilsætter det heller ikke i håb om jeg kan få det
rigtige look sådan lidt grumset
men jeg ved ikke helt hvorfor men både mine hvede og wit
bliver krystal klarer aligevel
PeterH
Indlæg: 130
Tilmeldt: 23. sep 2006, 09:48
Geografisk sted: Aalborg
Kontakt:

Indlæg af PeterH »

Øv da...så er du nødt til at smage den med lukkede øjne....

Lidt li'som "...sluk lige lyset, skat..."
Peter/.

Håndbryg....en skumfidus for feinschmeckere!
PeterH
Indlæg: 130
Tilmeldt: 23. sep 2006, 09:48
Geografisk sted: Aalborg
Kontakt:

Indlæg af PeterH »

Kogt uden Irish Moss...men den ser umiddelbart forbavsende klar ud....

Måden proteinerne klumper sammen på er absolut anderledes en med andre øltyper...håber det spillet som det skal...
Peter/.

Håndbryg....en skumfidus for feinschmeckere!
BenderDK
Indlæg: 1
Tilmeldt: 12. jul 2007, 17:31

Indlæg af BenderDK »

Hvis du bruger Irishmoss eller andet klaringsmiddel, vil du også ødelægge en god del af den skum der ellers gerne skulle være på en hvede.
Besvar

Tilbage til "Generelt om brygning"