Efter en travl arbejdsperiode er jeg i dag igang med en WeissBier.
Normalt ville jeg tilsætte Irish Moss, fordi jeg synes en klar øl er flot, men det synes at være noget modsat stilarten for både WeissBier og Wit.
Hvad ville I gøre...? Tilsætte Irish Moss eller lade være og få en mere uklar øl...?
Back in business...hurtigt spørgsmål
Back in business...hurtigt spørgsmål
Peter/.
Håndbryg....en skumfidus for feinschmeckere!
Håndbryg....en skumfidus for feinschmeckere!
Lader være, tilsætter nogle gange umaltet hvede.
Mvh.
Jens
Øl og sol er livet....
http://www.fribryg.dk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.dk/fribryg" onclick="window.open(this.href);return false;
Jens
Øl og sol er livet....
http://www.fribryg.dk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.dk/fribryg" onclick="window.open(this.href);return false;