Karbonering

Besvar
Thomse
Indlæg: 163
Tilmeldt: 17. jun 2014, 20:33
Geografisk sted: Karrebæksminde

Karbonering

Indlæg af Thomse »

Er der nogen her som har erfaring med at bruge melasse eller treacle (lyses Black treacle) . Til karbonering af øl ? Og evt hvor meget mere der skal bruges i forhold til alm Hvidt sukker.
bjergbryg
Indlæg: 159
Tilmeldt: 15. mar 2014, 15:11
Geografisk sted: 7400

Re: Karbonering

Indlæg af bjergbryg »

Thomse skrev:Er der nogen her som har erfaring med at bruge melasse eller treacle (lyses Black treacle) . Til karbonering af øl ? Og evt hvor meget mere der skal bruges i forhold til alm Hvidt sukker.
Hvorfor ?

Hvis det er smagen og/eller farven du jagter er det bedre at tilsætte det til din urt - lad det koge med i ca. 10 min. Ca. 150g til 25 liter giver alligevel ikke nogen smag af betydning.

Jeg bruger rørsukker eller muscovadosukker til karbonering - det ved jeg præcist hvordan virker til det ;-)
Hvidt sukker er sikkert lige så godt.
Besvar

Tilbage til "Generelt om brygning"