nu har jeg hørt så meget om omrører hvad er der lige man bruger
den til ? og hvorfor skulle det værer så godt ?jeg er helt blank
er der nogle der har en god forklaring ?
omrører
Man bruger den til at omrøre sin gærstarter.. Rundt regnet fordobler den mængden af gær i forhold til en alm starter som står helt stille.
Du kan se forskellen på http://www.mrmalty.com/calc/calc.html
Du kan se forskellen på http://www.mrmalty.com/calc/calc.html
under mæskningen, er for at øge effektiviteten.
Mvh.
Jens
Øl og sol er livet....
http://www.fribryg.dk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.dk/fribryg" onclick="window.open(this.href);return false;
Jens
Øl og sol er livet....
http://www.fribryg.dk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.dk/fribryg" onclick="window.open(this.href);return false;
Der står lidt om princippet her, omend der ikke anvendes en omrører i egentlig forstand, men resultatet er vel det samme:
http://www.mrmalty.com/chiller.php
http://www.mrmalty.com/chiller.php
mvh Poul
www.ohbl.dk
www.ohbl.dk