Lidt hjæl vedr. Pilsnerbrygninig
: 26. dec 2007, 21:31
God jul alle sammen
Mine brygkammerater og jeg vil gerne kaste os ud i at brygge en pilsner næste gang der skal gang i kedlerne. Men en ven - og erfaren hjemmebrygger - har advaret mig mod at brygge en undergæret øl. Vi er helt grønne, vi har kun et bryg bag os.
Men hvad skal vi være særligt opmærksomme på? Skal der f.eks. mæskes ved flere temp. eller kan vi nøjes med at mæske ved én? Er der andre ting vi skal tænke over?
Jeg håber I på trods af julestressen kan afse lidt tid til at komme med et par gode råd.
Tak fra Martin
Mine brygkammerater og jeg vil gerne kaste os ud i at brygge en pilsner næste gang der skal gang i kedlerne. Men en ven - og erfaren hjemmebrygger - har advaret mig mod at brygge en undergæret øl. Vi er helt grønne, vi har kun et bryg bag os.
Men hvad skal vi være særligt opmærksomme på? Skal der f.eks. mæskes ved flere temp. eller kan vi nøjes med at mæske ved én? Er der andre ting vi skal tænke over?
Jeg håber I på trods af julestressen kan afse lidt tid til at komme med et par gode råd.
Tak fra Martin