har haft gang i den ovennævnte bryg.
men den gærede kun i 3 dage,
den har herefter stået yderligere 4 dage, hvor jeg prøvede at få gang i gæringen på forskellige måder.
igår fik jeg så et hydrometer og målede så vægtfylden som lå på 1010 hvilket jo er perfekt.
Undrer mig bare over den kan være færdig gæret med kun 3 dages gæring. nogen der kan forklare dette?
Med Venlig Hilsen Morten
Brewferm Oud Vlaams Bruin
Re: Brewferm Oud Vlaams Bruin
God iltning, frisk gær rette gærmængde og gode næringsforhold for gæren.
Mine overgærede er meget sjældent mere end 3 dage om at gære ned, de første 80-90% sker som regel i løbet af de første 36 timer.
Mine overgærede er meget sjældent mere end 3 dage om at gære ned, de første 80-90% sker som regel i løbet af de første 36 timer.
MVH
Morten
"Give a man a fish and he will eat for a day. Teach him how to fish, and he will sit in a boat and drink beer all day"
Morten
"Give a man a fish and he will eat for a day. Teach him how to fish, and he will sit in a boat and drink beer all day"
Re: Brewferm Oud Vlaams Bruin
Helt enig i, at det ikke er usædvanlig, når de rette forhold er til stede.
Jeg bryggede i lørdags, pitchede ved 19-tiden, gæringen var i gang ved 23-tiden, og i dag, mandag, sker der ikke meget mere i gærrøret. Har ikke målt FG, men den er helt sikkert meget tæt på target.
Jeg bryggede i lørdags, pitchede ved 19-tiden, gæringen var i gang ved 23-tiden, og i dag, mandag, sker der ikke meget mere i gærrøret. Har ikke målt FG, men den er helt sikkert meget tæt på target.
Hilsen Erik Borg
http://www.borgsbryghus.dk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.com/BorgsBryghus/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.borgsbryghus.dk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.com/BorgsBryghus/" onclick="window.open(this.href);return false;