1 maj. 2013
Redaktør: Co-Admin
1 maj. 2013
oplæg til 1 maj bryg, opskriften rettes løbende.
- Vedhæftede filer
-
- partisaneren.bsmx
- (20.97 KiB) Downloadet 602 gange
Mvh.
Jens
Øl og sol er livet....
http://www.fribryg.dk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.dk/fribryg" onclick="window.open(this.href);return false;
Jens
Øl og sol er livet....
http://www.fribryg.dk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.dk/fribryg" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: 1 maj. 2013
måske et dumt spørgsmål men. Hvad får du ud af den store mængde Tettnang på 0min?
/Rasmus
/Rasmus
Sv: 1 maj. 2013
Duft
Sendt fra min HTC One S med Tapatalk2
Sendt fra min HTC One S med Tapatalk2
Mvh.
Jens
Øl og sol er livet....
http://www.fribryg.dk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.dk/fribryg" onclick="window.open(this.href);return false;
Jens
Øl og sol er livet....
http://www.fribryg.dk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.dk/fribryg" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: 1 maj. 2013
Hej Jens
Hvis jeg læser opskriften rigtig, planlægger du en dobbelt infusion mash, der efterlader 267 liter i mæskekarret, og ingen sparge. Er det bevist, eller har det noget med setup'et at gøre? Det kræver et stort mæskekar, næsten 2.000 liter.
Hvis det er bevist, må der vel kunne laves lidt ud af "kaventen" + evt. sparge. Enten som "overskudsøl" eller som urt interesserede kunne tage med hjem til videreforarbejdning.
Derudover kan jeg godt lige rug-malten for en god mundfornemmelse, men chokolade-rug? Jeg prøver at fornemme den smag i en bock, og kan ikke helt forene mig med den. Hvorfor ikke almindelig rug-malt?
Hvis jeg læser opskriften rigtig, planlægger du en dobbelt infusion mash, der efterlader 267 liter i mæskekarret, og ingen sparge. Er det bevist, eller har det noget med setup'et at gøre? Det kræver et stort mæskekar, næsten 2.000 liter.
Hvis det er bevist, må der vel kunne laves lidt ud af "kaventen" + evt. sparge. Enten som "overskudsøl" eller som urt interesserede kunne tage med hjem til videreforarbejdning.
Derudover kan jeg godt lige rug-malten for en god mundfornemmelse, men chokolade-rug? Jeg prøver at fornemme den smag i en bock, og kan ikke helt forene mig med den. Hvorfor ikke almindelig rug-malt?
Hilsen Erik Borg
http://www.borgsbryghus.dk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.com/BorgsBryghus/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.borgsbryghus.dk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.com/BorgsBryghus/" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: 1 maj. 2013
Du har sikkert ret, men jeg lavede den på 5 min. Der skal ikke være urt i overskud - hvis du har tid må du gerne rette det.
Jeg har mistet minkode til beersmith pga. Af mit disknedbrud og har ikke haft tid til at gøre noget ved det.
Jeg har mistet minkode til beersmith pga. Af mit disknedbrud og har ikke haft tid til at gøre noget ved det.
Mvh.
Jens
Øl og sol er livet....
http://www.fribryg.dk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.dk/fribryg" onclick="window.open(this.href);return false;
Jens
Øl og sol er livet....
http://www.fribryg.dk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.dk/fribryg" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: 1 maj. 2013
Jeg har prøvet at lave en del research på doppelbock, og har sammensat vedhæftede forslag.
- Vedhæftede filer
-
- Partisaneren 2.bsmx
- (378.73 KiB) Downloadet 529 gange
Hilsen Erik Borg
http://www.borgsbryghus.dk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.com/BorgsBryghus/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.borgsbryghus.dk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.com/BorgsBryghus/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sv: 1 maj. 2013
Borg arrangementet er desværre blevet aflyst.
Sendt fra min HTC One S med Tapatalk2
Sendt fra min HTC One S med Tapatalk2
Mvh.
Jens
Øl og sol er livet....
http://www.fribryg.dk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.dk/fribryg" onclick="window.open(this.href);return false;
Jens
Øl og sol er livet....
http://www.fribryg.dk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.dk/fribryg" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Sv: 1 maj. 2013
Øv-da. Det var da træls.admin skrev:Borg arrangementet er desværre blevet aflyst.
Sendt fra min HTC One S med Tapatalk2
Men tak for forsøget, Jens.
Hilsen Erik Borg
http://www.borgsbryghus.dk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.com/BorgsBryghus/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.borgsbryghus.dk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.com/BorgsBryghus/" onclick="window.open(this.href);return false;