hvor længe kan en bryg stå i gærspanden?

Besvar
Gartner
Indlæg: 49
Tilmeldt: 1. mar 2017, 06:43

hvor længe kan en bryg stå i gærspanden?

Indlæg af Gartner »

Hej
Er der nogen der kan fortælle mig hvor længe en bryg kan stå i gærspanden efter den er færdig med at gære?

Jeg lavede nogle hyldeblomst champagne for efterhånden et par måneder siden som siden har stået i gærspandene..
De ser umiddelbart stadig gode ud når jeg kikker ned i spanden.. Men er gæren stadig i live til at kunne lave co2 i flaskerne..?

På forhånd tak :)

Mvh
Brugeravatar
Nimbus39
Indlæg: 3392
Tilmeldt: 27. jun 2010, 10:52
Geografisk sted: Greve (Mosede Strand)
Kontakt:

Re: hvor længe kan en bryg stå i gærspanden?

Indlæg af Nimbus39 »

Gær overlever i flere år, det kan godt være den er lidt sløv men den overlever.
Jeg har haft flere bryg stående i op til 6 måneder på gærkagen uden problemer. Så længe det ikke er inficeret går det fint nok.
Buy a man a beer and he wastes an hour. Teach a man to brew and he wastes a lifetime.
http://bryggeri.landly.dk
http://www.facebook.com/bryggerilandly
http://beersmithrecipes.com/listrecipes/2810/nimbus39
Gartner
Indlæg: 49
Tilmeldt: 1. mar 2017, 06:43

Re: hvor længe kan en bryg stå i gærspanden?

Indlæg af Gartner »

Skide godt! Det var også det jeg huskede :)

Tak
Besvar

Tilbage til "Generelt om brygning"