Udbredt morgentåge

Besvar
J.K.Jensen
Indlæg: 10
Tilmeldt: 21. aug 2010, 09:14

Udbredt morgentåge

Indlæg af J.K.Jensen »

Eller sådan ser det ihvertfald ud...

Øllet der blev flasket i går er uklart, tåget og virker "fedtet". Min første tanke gik på kontaminering af den ene eller anden art, men der er ingen smagsmæssige tegn i den retning. Øllet er frisk bittert uden antydning af eddikesyre. Kan der være tale om opblandede partikler der blot vil sedimentere efter lagring? Har ikke oplevet det før, men har trods alt heller ikke brygget de første 100 bryg endnu :D
mas
Indlæg: 1171
Tilmeldt: 19. mar 2006, 20:34
Geografisk sted: 2640, Hedehusene

Re: Udbredt morgentåge

Indlæg af mas »

Det er formentlig gæren, der arbejder med det sukker der blev tilsat ved flaskning. Gæren vil lægge sig på bunden når arbejdet er overstået!

Mvh

Thomas
jakobø
Indlæg: 1796
Tilmeldt: 2. sep 2006, 10:43
Geografisk sted: 7000 fredericia
Kontakt:

Re: Udbredt morgentåge

Indlæg af jakobø »

jeg ville give den 14 dage eller deromkring inden jeg drog alt for mange konklusioner. det kan være alt imellem himmel og jord både godt og skidt.
Brygger lejlighedsvist.
olekje
Indlæg: 44
Tilmeldt: 14. jul 2009, 16:45
Geografisk sted: Randers

Re: Udbredt morgentåge

Indlæg af olekje »

Jeg har en IPA (en improvisation over mikkelers Bombay Calling) der nu efter 3 måneder på flaske stadig ikke er klar. Ved ikke hvorfor, men den smager fremragende. Har gjort en dyd af uklarheden og kalder den "Morgendis over Ganges" :-)
Besvar

Tilbage til "Generelt om brygning"