Eller sådan ser det ihvertfald ud...
Øllet der blev flasket i går er uklart, tåget og virker "fedtet". Min første tanke gik på kontaminering af den ene eller anden art, men der er ingen smagsmæssige tegn i den retning. Øllet er frisk bittert uden antydning af eddikesyre. Kan der være tale om opblandede partikler der blot vil sedimentere efter lagring? Har ikke oplevet det før, men har trods alt heller ikke brygget de første 100 bryg endnu :D
Udbredt morgentåge
Re: Udbredt morgentåge
Det er formentlig gæren, der arbejder med det sukker der blev tilsat ved flaskning. Gæren vil lægge sig på bunden når arbejdet er overstået!
Mvh
Thomas
Mvh
Thomas
Re: Udbredt morgentåge
jeg ville give den 14 dage eller deromkring inden jeg drog alt for mange konklusioner. det kan være alt imellem himmel og jord både godt og skidt.
Brygger lejlighedsvist.
Re: Udbredt morgentåge
Jeg har en IPA (en improvisation over mikkelers Bombay Calling) der nu efter 3 måneder på flaske stadig ikke er klar. Ved ikke hvorfor, men den smager fremragende. Har gjort en dyd af uklarheden og kalder den "Morgendis over Ganges" :-)