I mine vikingekredse er der mange der blander porter og mjød ca. 50/50, der er ingen der kunne finde på at blande pilsner i:-)olekje skrev:Har en Kølsch på fad, men drikker for tiden af fade med imperial stout (med cascade !), en IPA og en pale ale.
Næste lørdag er det meningen der skal brygges en bock og en pale ale.
Jeg har fået en forspørgsel på en øl der godt må smage i retning af mjød, nogen der har et bud på en opskrift?
Er det nok at give en svagt humlet pale ale et kg honning?
Hvad brygger i for tiden ?
Re: Hvad brygger i for tiden ?
Thomas Nichols
http://www.facebook.com/nicholsbrewing" onclick="window.open(this.href);return false;
What ales you my friend!?
http://www.facebook.com/nicholsbrewing" onclick="window.open(this.href);return false;
What ales you my friend!?
Re: Hvad brygger i for tiden ?
Hindsgavl skrev:Klon #2 af Brewdog Punk IPA. Flaskes denne uge.
Har stadig ikke smagt #1, den står på flasker i Helsingør...
Den rykker godt nok #2, der blev flasket i torsdags... Blir nok ikke ringere med brus og skum, men smagen er tæt på brewdog...
#1 står på flasker i Helsingør hos brygpartner. Han var yderst begejstret ved smagning sidste uge, hvor den har lagret godt 1,5 måned. Nu skal den smages på fredag.
Jeg skal berette lidt om processen med at designe klonerne, når resultater af smagning foreligger.
Re: Hvad brygger i for tiden ?
Evt. en opskrift du vil dele ??Hindsgavl skrev:Hindsgavl skrev:Klon #2 af Brewdog Punk IPA. Flaskes denne uge.
Har stadig ikke smagt #1, den står på flasker i Helsingør...
Den rykker godt nok #2, der blev flasket i torsdags... Blir nok ikke ringere med brus og skum, men smagen er tæt på brewdog...
#1 står på flasker i Helsingør hos brygpartner. Han var yderst begejstret ved smagning sidste uge, hvor den har lagret godt 1,5 måned. Nu skal den smages på fredag.
Jeg skal berette lidt om processen med at designe klonerne, når resultater af smagning foreligger.
Mage
I'd rather have a bottle in front of me, than a frontal lobotomy.
--Tom Waits
Man må ALDRIG ALDRIG ALDRIG gå ned på udstyret!!!
hyggemedhumle.dk <----- NY HJEMMESIDE - NU MED BILLEDER!!!
--Tom Waits
Man må ALDRIG ALDRIG ALDRIG gå ned på udstyret!!!
hyggemedhumle.dk <----- NY HJEMMESIDE - NU MED BILLEDER!!!
Re: Hvad brygger i for tiden ?
Prøv at se denne tråd http://www.haandbrygforum.dk/viewtopic.php?f=3&t=4072mage skrev:....
Evt. en opskrift du vil dele ??
Mage
Vh. Christian Tiedt
_________________________________________________________
"Skål"
Venner af Tiedt's bryghus på Facebook:
http://www.facebook.com/groups/129935990417579/
_________________________________________________________
"Skål"
Venner af Tiedt's bryghus på Facebook:
http://www.facebook.com/groups/129935990417579/
Re: Hvad brygger i for tiden ?
Den er her, med opdaterede comments:mage skrev:Evt. en opskrift du vil dele ??Hindsgavl skrev:Hindsgavl skrev:Klon #2 af Brewdog Punk IPA. Flaskes denne uge.
Har stadig ikke smagt #1, den står på flasker i Helsingør...
Den rykker godt nok #2, der blev flasket i torsdags... Blir nok ikke ringere med brus og skum, men smagen er tæt på brewdog...
#1 står på flasker i Helsingør hos brygpartner. Han var yderst begejstret ved smagning sidste uge, hvor den har lagret godt 1,5 måned. Nu skal den smages på fredag.
Jeg skal berette lidt om processen med at designe klonerne, når resultater af smagning foreligger.
Mage
http://haandbryg.dk/cgi-bin/beercalc.cg ... wersearch=
Re: Hvad brygger i for tiden ?
Hindsgavl skrev:
Den er her, med opdaterede comments:
http://haandbryg.dk/cgi-bin/beercalc.cg ... wersearch=
Spank you! ;O)
Mage
I'd rather have a bottle in front of me, than a frontal lobotomy.
--Tom Waits
Man må ALDRIG ALDRIG ALDRIG gå ned på udstyret!!!
hyggemedhumle.dk <----- NY HJEMMESIDE - NU MED BILLEDER!!!
--Tom Waits
Man må ALDRIG ALDRIG ALDRIG gå ned på udstyret!!!
hyggemedhumle.dk <----- NY HJEMMESIDE - NU MED BILLEDER!!!
Re: Hvad brygger i for tiden ?
Mæsker helt lys ale kun af 4,5. kg Maris Otter og 400g hvedemalt.
Humles til ca. 30 IBU med Pacific Gem og tilsætter i flere omgange Wai Iti og tørhumler med samme.
Gæres med San Diego Super Yeast fra White Labs.
Håber det bliver godt.
Humles til ca. 30 IBU med Pacific Gem og tilsætter i flere omgange Wai Iti og tørhumler med samme.
Gæres med San Diego Super Yeast fra White Labs.
Håber det bliver godt.
Re: Hvad brygger i for tiden ?
Wai iti dufter helt vildt lækkert!!!Ousen skrev:Mæsker helt lys ale kun af 4,5. kg Maris Otter og 400g hvedemalt.
Humles til ca. 30 IBU med Pacific Gem og tilsætter i flere omgange Wai Iti og tørhumler med samme.
Gæres med San Diego Super Yeast fra White Labs.
Håber det bliver godt.
MVH
Morten
"Give a man a fish and he will eat for a day. Teach him how to fish, and he will sit in a boat and drink beer all day"
Morten
"Give a man a fish and he will eat for a day. Teach him how to fish, and he will sit in a boat and drink beer all day"
Re: Hvad brygger i for tiden ?
Det gør det da helt sikkert!Ousen skrev:Mæsker helt lys ale kun af 4,5. kg Maris Otter og 400g hvedemalt.
Humles til ca. 30 IBU med Pacific Gem og tilsætter i flere omgange Wai Iti og tørhumler med samme.
Gæres med San Diego Super Yeast fra White Labs.
Håber det bliver godt.
Den lyder spændende den humle der, synes ikke jeg er stødt på den ved pusherne - Hvor har du købt den?
Kofoed
Re: Hvad brygger i for tiden ?
http://shop.humle.se/" onclick="window.open(this.href);return false;Kofoed skrev:Det gør det da helt sikkert!Ousen skrev:Mæsker helt lys ale kun af 4,5. kg Maris Otter og 400g hvedemalt.
Humles til ca. 30 IBU med Pacific Gem og tilsætter i flere omgange Wai Iti og tørhumler med samme.
Gæres med San Diego Super Yeast fra White Labs.
Håber det bliver godt.
Den lyder spændende den humle der, synes ikke jeg er stødt på den ved pusherne - Hvor har du købt den?
Kofoed
Re: Hvad brygger i for tiden ?
Når jeg bliver multi trillionær vil jeg brygge en singelhop IIPA med den :-)Ousen skrev:http://shop.humle.se/" onclick="window.open(this.href);return false;Kofoed skrev:Det gør det da helt sikkert!Ousen skrev:Mæsker helt lys ale kun af 4,5. kg Maris Otter og 400g hvedemalt.
Humles til ca. 30 IBU med Pacific Gem og tilsætter i flere omgange Wai Iti og tørhumler med samme.
Gæres med San Diego Super Yeast fra White Labs.
Håber det bliver godt.
Den lyder spændende den humle der, synes ikke jeg er stødt på den ved pusherne - Hvor har du købt den?
Kofoed
MVH
Morten
"Give a man a fish and he will eat for a day. Teach him how to fish, and he will sit in a boat and drink beer all day"
Morten
"Give a man a fish and he will eat for a day. Teach him how to fish, and he will sit in a boat and drink beer all day"
Re: Hvad brygger i for tiden ?
28 L Skotsk Lyng-Gruit, med lyngblomster, mjødurt, pors og honning
25 L Braggot af egen opskrift
25 L Braggot af egen opskrift
Re: Hvad brygger i for tiden ?
Jeg har heller aldrig åbnet en pakke humle haft en så positiv oplevelse. For ind i h... det dufter godt. Mandariner, citron, appelsin, mango og måske lidt ananas, men nu løber det måske nok lidt af med mig. Det var i hvert fald fantastisk.Ousen skrev:http://shop.humle.se/" onclick="window.open(this.href);return false;Kofoed skrev:Det gør det da helt sikkert!Ousen skrev:Mæsker helt lys ale kun af 4,5. kg Maris Otter og 400g hvedemalt.
Humles til ca. 30 IBU med Pacific Gem og tilsætter i flere omgange Wai Iti og tørhumler med samme.
Gæres med San Diego Super Yeast fra White Labs.
Håber det bliver godt.
Den lyder spændende den humle der, synes ikke jeg er stødt på den ved pusherne - Hvor har du købt den?
Kofoed
Til gengæld var min mæskeeffektivitet helt ved siden af i dag. Regnede med preboil SG på ca. 1045 og endte på 1070. Gav den lidt ekstra bitterhumle og overvejer om den skal være lidt stærkere og mere bitter eller tynde den ned.
Re: Hvad brygger i for tiden ?
Har gang en brown Ale over 27L. samt sætte labeles på Min IIpa og Pilsner...
alias : Fusse
Sofus
http://www.detbettebryggeri.dk" onclick="window.open(this.href);return false;
Spar på vandet -- drik håndbryg.
Sofus
http://www.detbettebryggeri.dk" onclick="window.open(this.href);return false;
Spar på vandet -- drik håndbryg.
Re: Hvad brygger i for tiden ?
Hej
En pilsner med 2308 gær samt rose vin til fruen
Regner med at smide en brown ale over i weekenden
/Kim
En pilsner med 2308 gær samt rose vin til fruen
Regner med at smide en brown ale over i weekenden
/Kim
Senest rettet af Gajol 29. feb 2012, 08:58, rettet i alt 1 gang.