Hvad brygger i for tiden ?

Brugeravatar
Tichols
Indlæg: 208
Tilmeldt: 26. jun 2011, 19:11

Re: Hvad brygger i for tiden ?

Indlæg af Tichols »

olekje skrev:Har en Kølsch på fad, men drikker for tiden af fade med imperial stout (med cascade !), en IPA og en pale ale.
Næste lørdag er det meningen der skal brygges en bock og en pale ale.

Jeg har fået en forspørgsel på en øl der godt må smage i retning af mjød, nogen der har et bud på en opskrift?
Er det nok at give en svagt humlet pale ale et kg honning?
I mine vikingekredse er der mange der blander porter og mjød ca. 50/50, der er ingen der kunne finde på at blande pilsner i:-)
Thomas Nichols
http://www.facebook.com/nicholsbrewing" onclick="window.open(this.href);return false;
What ales you my friend!?
Hindsgavl
Indlæg: 20
Tilmeldt: 17. aug 2010, 21:43
Geografisk sted: Middelfart

Re: Hvad brygger i for tiden ?

Indlæg af Hindsgavl »

Hindsgavl skrev:Klon #2 af Brewdog Punk IPA. Flaskes denne uge.

Har stadig ikke smagt #1, den står på flasker i Helsingør...

Den rykker godt nok #2, der blev flasket i torsdags... Blir nok ikke ringere med brus og skum, men smagen er tæt på brewdog...

#1 står på flasker i Helsingør hos brygpartner. Han var yderst begejstret ved smagning sidste uge, hvor den har lagret godt 1,5 måned. Nu skal den smages på fredag.

Jeg skal berette lidt om processen med at designe klonerne, når resultater af smagning foreligger.
Brugeravatar
mage
Indlæg: 696
Tilmeldt: 31. maj 2011, 13:16
Geografisk sted: 6818 Årre
Kontakt:

Re: Hvad brygger i for tiden ?

Indlæg af mage »

Hindsgavl skrev:
Hindsgavl skrev:Klon #2 af Brewdog Punk IPA. Flaskes denne uge.

Har stadig ikke smagt #1, den står på flasker i Helsingør...

Den rykker godt nok #2, der blev flasket i torsdags... Blir nok ikke ringere med brus og skum, men smagen er tæt på brewdog...

#1 står på flasker i Helsingør hos brygpartner. Han var yderst begejstret ved smagning sidste uge, hvor den har lagret godt 1,5 måned. Nu skal den smages på fredag.

Jeg skal berette lidt om processen med at designe klonerne, når resultater af smagning foreligger.
Evt. en opskrift du vil dele ??

Mage
I'd rather have a bottle in front of me, than a frontal lobotomy.
--Tom Waits

Man må ALDRIG ALDRIG ALDRIG gå ned på udstyret!!!

hyggemedhumle.dk <----- NY HJEMMESIDE - NU MED BILLEDER!!!
Brugeravatar
Tiedt
Indlæg: 652
Tilmeldt: 14. jun 2009, 22:37
Geografisk sted: Roskilde
Kontakt:

Re: Hvad brygger i for tiden ?

Indlæg af Tiedt »

mage skrev:....

Evt. en opskrift du vil dele ??

Mage
Prøv at se denne tråd http://www.haandbrygforum.dk/viewtopic.php?f=3&t=4072
Vh. Christian Tiedt
_________________________________________________________
"Skål"
Venner af Tiedt's bryghus på Facebook:
http://www.facebook.com/groups/129935990417579/
Hindsgavl
Indlæg: 20
Tilmeldt: 17. aug 2010, 21:43
Geografisk sted: Middelfart

Re: Hvad brygger i for tiden ?

Indlæg af Hindsgavl »

mage skrev:
Hindsgavl skrev:
Hindsgavl skrev:Klon #2 af Brewdog Punk IPA. Flaskes denne uge.

Har stadig ikke smagt #1, den står på flasker i Helsingør...

Den rykker godt nok #2, der blev flasket i torsdags... Blir nok ikke ringere med brus og skum, men smagen er tæt på brewdog...

#1 står på flasker i Helsingør hos brygpartner. Han var yderst begejstret ved smagning sidste uge, hvor den har lagret godt 1,5 måned. Nu skal den smages på fredag.

Jeg skal berette lidt om processen med at designe klonerne, når resultater af smagning foreligger.
Evt. en opskrift du vil dele ??

Mage
Den er her, med opdaterede comments:
http://haandbryg.dk/cgi-bin/beercalc.cg ... wersearch=
Brugeravatar
mage
Indlæg: 696
Tilmeldt: 31. maj 2011, 13:16
Geografisk sted: 6818 Årre
Kontakt:

Re: Hvad brygger i for tiden ?

Indlæg af mage »

Hindsgavl skrev:
Den er her, med opdaterede comments:
http://haandbryg.dk/cgi-bin/beercalc.cg ... wersearch=

Spank you! ;O)

Mage
I'd rather have a bottle in front of me, than a frontal lobotomy.
--Tom Waits

Man må ALDRIG ALDRIG ALDRIG gå ned på udstyret!!!

hyggemedhumle.dk <----- NY HJEMMESIDE - NU MED BILLEDER!!!
Brugeravatar
Ousen
Co-Admin
Indlæg: 360
Tilmeldt: 7. jun 2009, 08:41
Geografisk sted: Fredericia
Kontakt:

Re: Hvad brygger i for tiden ?

Indlæg af Ousen »

Mæsker helt lys ale kun af 4,5. kg Maris Otter og 400g hvedemalt.

Humles til ca. 30 IBU med Pacific Gem og tilsætter i flere omgange Wai Iti og tørhumler med samme.

Gæres med San Diego Super Yeast fra White Labs.

Håber det bliver godt.
Brugeravatar
Morten L
Co-Admin
Indlæg: 2429
Tilmeldt: 6. jul 2009, 22:32
Geografisk sted: 9230 Svenstrup J

Re: Hvad brygger i for tiden ?

Indlæg af Morten L »

Ousen skrev:Mæsker helt lys ale kun af 4,5. kg Maris Otter og 400g hvedemalt.

Humles til ca. 30 IBU med Pacific Gem og tilsætter i flere omgange Wai Iti og tørhumler med samme.

Gæres med San Diego Super Yeast fra White Labs.

Håber det bliver godt.
Wai iti dufter helt vildt lækkert!!!
MVH
Morten
"Give a man a fish and he will eat for a day. Teach him how to fish, and he will sit in a boat and drink beer all day"
Brugeravatar
Kofoed
Indlæg: 807
Tilmeldt: 30. jan 2011, 20:23
Geografisk sted: Odense

Re: Hvad brygger i for tiden ?

Indlæg af Kofoed »

Ousen skrev:Mæsker helt lys ale kun af 4,5. kg Maris Otter og 400g hvedemalt.

Humles til ca. 30 IBU med Pacific Gem og tilsætter i flere omgange Wai Iti og tørhumler med samme.

Gæres med San Diego Super Yeast fra White Labs.

Håber det bliver godt.
Det gør det da helt sikkert!

Den lyder spændende den humle der, synes ikke jeg er stødt på den ved pusherne - Hvor har du købt den?

Kofoed
Brugeravatar
Ousen
Co-Admin
Indlæg: 360
Tilmeldt: 7. jun 2009, 08:41
Geografisk sted: Fredericia
Kontakt:

Re: Hvad brygger i for tiden ?

Indlæg af Ousen »

Kofoed skrev:
Ousen skrev:Mæsker helt lys ale kun af 4,5. kg Maris Otter og 400g hvedemalt.

Humles til ca. 30 IBU med Pacific Gem og tilsætter i flere omgange Wai Iti og tørhumler med samme.

Gæres med San Diego Super Yeast fra White Labs.

Håber det bliver godt.
Det gør det da helt sikkert!

Den lyder spændende den humle der, synes ikke jeg er stødt på den ved pusherne - Hvor har du købt den?

Kofoed
http://shop.humle.se/" onclick="window.open(this.href);return false;
Brugeravatar
Morten L
Co-Admin
Indlæg: 2429
Tilmeldt: 6. jul 2009, 22:32
Geografisk sted: 9230 Svenstrup J

Re: Hvad brygger i for tiden ?

Indlæg af Morten L »

Ousen skrev:
Kofoed skrev:
Ousen skrev:Mæsker helt lys ale kun af 4,5. kg Maris Otter og 400g hvedemalt.

Humles til ca. 30 IBU med Pacific Gem og tilsætter i flere omgange Wai Iti og tørhumler med samme.

Gæres med San Diego Super Yeast fra White Labs.

Håber det bliver godt.
Det gør det da helt sikkert!

Den lyder spændende den humle der, synes ikke jeg er stødt på den ved pusherne - Hvor har du købt den?

Kofoed
http://shop.humle.se/" onclick="window.open(this.href);return false;
Når jeg bliver multi trillionær vil jeg brygge en singelhop IIPA med den :-)
MVH
Morten
"Give a man a fish and he will eat for a day. Teach him how to fish, and he will sit in a boat and drink beer all day"
elkjr

Re: Hvad brygger i for tiden ?

Indlæg af elkjr »

28 L Skotsk Lyng-Gruit, med lyngblomster, mjødurt, pors og honning
25 L Braggot af egen opskrift
Brugeravatar
Ousen
Co-Admin
Indlæg: 360
Tilmeldt: 7. jun 2009, 08:41
Geografisk sted: Fredericia
Kontakt:

Re: Hvad brygger i for tiden ?

Indlæg af Ousen »

Ousen skrev:
Kofoed skrev:
Ousen skrev:Mæsker helt lys ale kun af 4,5. kg Maris Otter og 400g hvedemalt.

Humles til ca. 30 IBU med Pacific Gem og tilsætter i flere omgange Wai Iti og tørhumler med samme.

Gæres med San Diego Super Yeast fra White Labs.

Håber det bliver godt.
Det gør det da helt sikkert!

Den lyder spændende den humle der, synes ikke jeg er stødt på den ved pusherne - Hvor har du købt den?

Kofoed
http://shop.humle.se/" onclick="window.open(this.href);return false;
Jeg har heller aldrig åbnet en pakke humle haft en så positiv oplevelse. For ind i h... det dufter godt. Mandariner, citron, appelsin, mango og måske lidt ananas, men nu løber det måske nok lidt af med mig. Det var i hvert fald fantastisk.

Til gengæld var min mæskeeffektivitet helt ved siden af i dag. Regnede med preboil SG på ca. 1045 og endte på 1070. Gav den lidt ekstra bitterhumle og overvejer om den skal være lidt stærkere og mere bitter eller tynde den ned.
Brugeravatar
fusse
Indlæg: 221
Tilmeldt: 7. sep 2010, 08:20
Geografisk sted: Hadsten
Kontakt:

Re: Hvad brygger i for tiden ?

Indlæg af fusse »

Har gang en brown Ale over 27L. samt sætte labeles på Min IIpa og Pilsner...
alias : Fusse

Sofus
http://www.detbettebryggeri.dk" onclick="window.open(this.href);return false;

Spar på vandet -- drik håndbryg.
Gajol
Indlæg: 443
Tilmeldt: 16. aug 2011, 23:06
Geografisk sted: Grenaa

Re: Hvad brygger i for tiden ?

Indlæg af Gajol »

Hej

En pilsner med 2308 gær samt rose vin til fruen
Regner med at smide en brown ale over i weekenden

/Kim
Senest rettet af Gajol 29. feb 2012, 08:58, rettet i alt 1 gang.
Besvar

Tilbage til "Generelt om brygning"